BURDUR / MERKEZ - Mehmet Akif Ersoy İlkokulu

Kas

Mehmet Akif Ersoy İlkokulu öğrenci ve öğretmenleri, Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü ebediyete uğurlanışının 85. yılında, büyük önderi saygı, minnet ve özlemle andı.

Kas

Ekim ayı kök değerleri edep, saygı, nezaket ile ilgili videolar izlendi, panonuz oluşturuldu

Kas

Mehmet Akif Ersoy İlkokulu'nda 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı, coşkuyla ve gurur dolu bir şekilde kutlandı. Bu yıl, Türkiye Cumhuriyeti'nin 100. kuruluş yıl dönümüne denk gelmesi, kutlamaları daha da anlamlı hale getirdi.

Ekm

Her yıl Eylül ayının başında kutlanan İlköğretim Haftası, öğrenciler için yeni bir eğitim yılına başlarken, eğitim camiası için de büyük bir coşkuyla karşılanır. Bu özel hafta, öğrencilerin eğitim hayatlarına bir adım daha yaklaştıkları, bilgi ve deneyimlerini artırdıkları bir dönemin başlangıcını temsil eder. 2023 İlköğretim Haftası da aynı heyecan ve umutla okulumuz Mehmet Akif Ersoy İlkokulunda kutlandı.